Hardloop begeleiding

Hardloopbegeleiding, coaching en training

Ik vind het leuk om mijn passie, kennis en ervaring voor het hardlopen te delen. Mensen begeleiden naar een bepaald doel of prestatie is waar ik echt van kan genieten. Evenals het geven van groepstrainingen. 

Belangrijk in de hardloopbegeleiding, coaching en training is voor mij dat je geen drempel voelt om deel te nemen of om te starten. Of je nu beginnende hardloper bent, gevorderd of wedstrijdloper, ik ga graag met jou het traject aan. 

Hardloopbegeleiding, coaching en training gebeurt altijd op maat. Er wordt gestart met een kennismaking en een intakegesprek waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Hierin bepalen we de intensiteit en vorm van begeleiding toegepast op jouw persoonlijke situatie. 

Je kan kiezen voor een eenmalig hardloopschema waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan of voor intensieve hardloopbegeleiding. 

De intensieve begeleiding is voornamelijk online. Je maakt dan gebruik van een digitaal logboek (kosteloos) waarin ik wekelijks trainingen plaats en de voortgang kan monitoren. Je krijgt na elke training feedback en we kunnen snel schakelen bij pijntjes, ziekte of blessures. Ook onderzoeken we jouw Action Type en daarmee je aangeboren voorkeuren. En in dit traject is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de groepstrainingen waarin je aan de slag gaat met looptechniek oefeningen en interval training op jouw niveau.

Intensieve hardloopbegeleiding:

  • Uitgebreide intake met vaststellen van doelen, sterke punten en verbeterpunten
  • Verdieping in jouw persoonlijkheid als sporter door middel van een Action Type profiel waarin je meer leert over je voorkeursstijl
  • Wekelijks schema in een digitaal logboek met feedback op elke training
  • Deelname aan groepstrainingen 
  • WhatsApp contact voor aanpassing van het schema bij blessure, pijntjes, ziekte. 

Is hardloopbegeleiding, coaching en training wat voor jou? stuur een mail en meldt je aan.

Aanmelden