Over mij

Dyanne Verpaalen

Empathisch, sociaal, ambitieus, sportief, creatief en praktisch.

Mensen herkennen mij aan mijn enthousiasme en passie voor hardlopen en wielrennen, mijn ambitie voor het vak sportpsychologie, mijn eigenwijsheid en mijn zorgzaamheid.

Ik houd ervan om mensen te verbinden en te motiveren en heb hier ook mijn expertise van gemaakt. Met het starten van Mindset kan ik mijn kennis en ervaring binnen de psychologie en binnen het hardlopen inzetten op een manier die bij mij past: professioneel, laagdrempelig en persoonlijk. 

Dat ik van organiseren en ondernemen houd daar ben ik inmiddels wel achter. Zo heb ik al verschillende hardloopreizen, workshops en trainingen georganiseerd en met succes! Mijn kennis en ervaring op het gebied van hardlopen vormt nu een vast onderdeel binnen Mindset. Belangrijk daarin zijn weer de kernwaarden: professioneel, laagdrempelig en persoonlijk. Iedereen is welkom, van beginnende-, ervaren,- of wedstrijd hardloper. 

Daarnaast is Mindset er voor de mensen die op mentaal vlak vastlopen, psychische of psychosomatische klachten ervaren. Door inzicht te geven (psycho-educatie), praktische opdrachten werken we van ‘klacht naar veerkracht’. Je leert nieuw gedrag toe te passen in situaties waarin je vastloopt. 

Mijn kennis heb ik opgedaan door te studeren aan de opleidingen Toegepaste Psychologie, Pedagogiek en Psychomotorische therapie. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik ontzettend belangrijk en studeren doe ik graag. Zo heb ik mij in de afgelopen jaren verder gespecialiseerd tot sportcoach, hardlooptrainer en basis sportpsycholoog.