Referenties

Referenties

Na een uitgebreide intake en 3 online sessies heeft Dyanne mij opweg geholpen en laten inzien dat ik mijn probleem ook actief kan aanpakken. Bedankt voor de goede tips, praktische oefeningen en schop onder mijn kont!

Dyanne heeft mij veel inzicht gegeven in mijn belemmerende overtuigingen en mijn negatieve piekergedachten. Niet alleen de fijne gesprekken, maar ook de oefeningen en de werkbladen hebben mij erg geholpen. Als ik nu iets onderneem wat ik spannend vind of waar ik tegenop zie, denk ik aan de gekleurde hoepel oefening en de boksoefeningen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu vervelende en moeilijke situaties niet meer uit de weg ga. Ik heb meer zelfvertrouwen en meer inzicht in mijn valkuilen. 

Ik kan een traject bij Dyanne echt aanraden. Ik ga nu nog 1 keer per kwartaal en kijk altijd uit naar de afspraak. 

Ik kwam bij Dyanne voor een trainingsschema met een specifiek doel. Na een eerste intakegesprek, waar we mijn doelen en wensen bespraken, kreeg ik nog dezelfde dag een trainingsschema voor enkele weken. Deze was precies op mijn kunnen geschreven zodat ik progressie zou gaan maken. Wekelijks evalueer ik mijn trainingen via de mail. In die mail stel ik vaak nog een vraag of ik zet erbij hoe ik me voel. Hier krijg ik dan snel reactie op terug. Dit is altijd positief en opbouwend wat ik heel erg nodig heb. Ze weet precies hoe ze mij kan motiveren. Als ik tussendoor vragen heb of ik wil wat kwijt over mijn trainingen kan ik ook altijd bij haar terecht. Dat werkt echt heel fijn. Naast alle online begeleiding rennen we ook wel eens samen. We kiezen dan een training uit mijn schema uit en gaan op pad. Voor mij werkt dit heel goed. Dyanne is zelf een goede hardloopster en trainster. Ik, als beginnende loopster, kan heel veel van haar leren. Ik kijk ook wel tegen haar op. Tijdens deze trainingen helpt ze me met looptechnieken en moedigt ze me aan. Maar maken we ook een praatje over vanalles. Dit kan gaan over hoe ik mijzelf voel, mijn mindset, de indeling van onze trainingen en activiteiten die op de planning staan, maar ook gewoon over dagelijkse onderwerpen. Ik haal daar heel veel energie uit en de training vliegt voorbij. Ik ben heel blij dat ik met haar de samenwerking aan ben gegaan, anders was ik het afgelopen jaar niet zover gegroeid.

Schijnbaar licht als een veertje beweegt Dyanne met je mee op je persoonlijke en sportieve reis naar een betere balans. Ze heeft oog voor detail, is doortastend en moedigt je op een prettige manier aan om het beste uit jezelf te halen, zonder je daarbij onnodig te pushen. Ze geeft je de ruimte om ook zelf je weg te vinden. Haar begeleiding en de te behalen doelen zijn afgestemd op je persoonlijke situatie. Ieder mens en ook de situatie waarin hij of zij zich bevindt is immers uniek. Uiteindelijk moet je het zelf doen natuurlijk, maar met hulp van Dyanne kun je gericht en gemotiveerd aan de slag. Je hebt een professional om je op weg te helpen, om vragen aan te stellen, van gedachten te wisselen of om gewoon even je hart bij te kunnen luchten. Bedankt voor je hulp Dyanne.

Dyanne zet de cliënt centraal en is begaan met de persoon. Geeft opbouwende kritiek en complimenten. Weet de theorie in de praktijk op de persoon af te stemmen. Mijn verwachtingen waren om mijn mindset te veranderen. Dit is zeker geslaagd. Ik voel me goed, zit lekker in me vel en ben al weer 12 kg kwijt.

Samen trainen met de Sportrusten methode en Dyanne Verpaalen, ik zeg de ideale combinatie!

Mijn ervaring wil ik graag delen, want je krijgt hier zoveel energie van. Dyanne kan je op de juiste manier enthousiasmeren, ze laat iedereen in de groep op eigen niveau trainen. Daarnaast zijn de trainingen erg gevarieerd, zodat je zelfs interval leuk gaat vinden. Door met deze methode te trainen heb ik een hele marathon in Tilburg en een hele marathon in Ibiza gelopen, daarnaast 3 halve marathons ook met deze methode. Het voordeel voor mij is 3 a 4 keer per week trainen, maar nooit verder dan 14 km. Daardoor hou je ook nog tijd over voor andere dingen. Ik hoop net als vele met mij dat we volgend jaar Berlijn mogen gaan lopen met Dyanne als trainster!

Mindset